ugyintezes.jpg

Zöldhulladék szállítás 2021.11.20-án szombaton!

Felhívás - 2021. nov.. 11.


szelektiv-nonprofit-kft-logo.jpg

A Szelektív Nonprofit Kft.  értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy  2021.11.20-án szombaton Zöldhulladék szállítást végez az alábbi településen:

Tarnaörs

A zöldhulladék gyűjtésének és kihelyezésének szabályai:          

Az összegyűjtött zöldhulladékot kérjük helyezze az ingatlan elé a gyűjtés napján legkésőbb reggel 6.00  óráig és maximum 1 m³ összmennyiségig.

Kérjük, hogy egyéb esetben is kizárólag műanyag és átlátszó zsákban tegyék ki a növényi maradványokat, hogy ellenőrizni tudjuk a zöldhulladék egyéb hulladéktól való mentességét, tisztaságát. A maximum 2 cm átmérőjű és  1 m hosszúságú ágakat, nyesedékeket egyszerű zsineggel kösse össze, ami a komposztálóban történő feldolgozáskor könnyen eltávolítható.  

 

Kérjük ügyeljen arra, hogy a zöldhulladék semmiféle egyéb hulladékot (kivéve a gyűjtőzsákot és/vagy kötözőanyagot) ne tartalmazzon, mert dolgozóink ellenkező esetben nem szállítják el azt.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a járatok csak egyszeri alkalommal mennek végig a gyűjtési útvonalakon, a később kihelyezett hulladékokért nem áll módunkban visszamenni. Ennek okán kérjük Önt, hogy az elszállítandó és  zöldhulladékot az adott napon legkésőbb reggel 6:00-ig helyezze ki ingatlanja elé a korábbiakban megszokott módon és formában, ügyelve a környezet tisztaságának megőrzésére és a közlekedés biztonságának betartására.

 

További kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken kaphat felvilágosítást ügyfélfogadási napokon és időben:

Cím:  3360 Heves, Károlyi Mihály utca 15.

Tel.: +36/36 346-822

Email: @

 

                                                                                                                      Köszönettel: Szelektív Nonprofit Kft.